shidarahim's FotoPage
Image hosted by Photobucket.com
By: shidarahim sham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Saturday, 21-Oct-2006 04:52 Email | Share | | Bookmark

Dah lamaaaaaa sgt tk update kat sini bz wif djariartz biz...

Pada Semua Sahabat2 Yang Dikasihi.
Ampun dan maaf andainya diri ini...

Terkasar bahasa dalam bicara
Termarah yang tak kena tempatnya
Tertanya tak tentu hala
Tersasul yang tak sengaja

Terpekik kuat di telinga
Termoody tak semena-mena
Terumpat bila ada cerita,
Teremail benda yang tak sepatutnya kau terima
Termacam-macam yang kena-mengena..

Di hari yang mulia sepuluh jari ku hulurkan semua,
Memohon kemaafan atas segala dosa yang ada
Kerana aku masih bernama manusia
Pastinya tak lepas membuat dosa



selamat hari raya!


Wednesday, 8-Feb-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Happy hOur!!!- A Famosa Melaka






The King oF NarNia.....


Thursday, 12-Jan-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
UiTM colleuge wedding....congratulation Mak Ita..

masa ni aku baru jerk sampai dia tk pasan aku pun
ni tgh khusyuk dengar hubby dia baca taklik
yes!!!! at last..
View all 28 photos...

Was held on 8 january 2006 with a very wonderfull ceremony...tapi just attended for d nikah n malam berinai jerk...on d sanding tak dok...so just to share wif u guys...how beautiful anak Melaka's wedding..complete with the berinai session n of coz ...bunga api buatan tangan wooo...uhuk uhuk uhuk kalau aku kawin malam hari tu mesti aku pun dpt pasang menda alah nih! IdUp aNaK mElaKa!!!! heheheh




Wednesday, 9-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
2nd Time Raya with Hubby terchinter....

On d way nk g umah mak mertua yg sekangkang kera jer heheh
Pakai sama kaler besh!
sampai je mak mertua dah tunggu,
View all 12 photos...
walaupun usia perkahwinan blom masuk 2 tahun lagi..tapi ni tahun kedua aku beraya ngn suami terchinter heheheh...tetap tak best sbb tahun ni jugak le tahun kedua aku kena raya umah mak mertua dulu...tapi tk per lepas tu raya kat Rembau lama skit heheheheh so kita enjoy!!!!!!!!!!!!!!


Sunday, 9-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Welcome To oUr LiFe!

dari sebesar ibu jari...
salah jari la dik nk buat peace heheh
letih nyer nmpak nora pucat
View all 9 photos...
Was born ..ntah aku dah lupo biler tarikh nyer hehe tp pg jumaat...alhamdulillah 2nd Baby for Nora & her huBBy Yus.
Feel like i'M the happiest woman...ecewah macam aku plak yg beranak kan dia heheh tak la sbb Nora kata aku nGan iLA yg pes dtg mElawat dia ngn baby dia pagi tuh ...dah aku pes time pegang baby baru 7 jam lahir...

dalam hati sbnr nyer tuhan je rtahu perasaan aku..heheheh bila la aku nk rasa 'meneran' sendirik ek heheh

all pictures was taken by fon so sorry ler ni jer yg ado hehehe



[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net